MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Ekrem Toktamış Anadolu Lisesi

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ilk yardım eğitimleri Pınar ARPACI tarafından öğretmen ve öğrencilerimize uygulamalı olarak verildi.

Kas

Okulumuz öğretmen,personel ve öğrencilerimizin katılımı ile kan bağışı etkinliğimizi gerçekleştirdik.Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Edebiyat öğretmenimiz Mehmet UYAN hocamıza ve katılım sağlayan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

İl genelinde yapılan Voleybol Turnuvasında 1. olan takım oyuncularını ve Mesut SELÇUK hocamızı tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebeti ile okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program coşkuyla kutlandı.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

03.02.2021 tarihli Resmi Gazete’de 2021/2 sayılı ilgi (b) Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile yayınlanarak yürürlüğe giren ve 2021- 2030 yılları arasında trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının %50 oranında azaltılmasını hedefleyen “2021- 2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021- 2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı” doğrultusunda okulumuzda Trafik Ve İlkyardım Haftası Etkinlikleri çerçevesinde program düzenlenmiştir.

Malatya Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Ekibi personellerinden Baş Polis Memuru Bekir Ferik, Polis memuru Kubilay Sancaklı ve Polis memuru Halime Göknur Bozkurt,’un katılımıyla 02.10.2023 tarihinde  okulumuz konferans salonunda 9 ve 10. Sınıf öğrencilerine “Trafik kazalarının önlenmesi ve trafikte bilinçli olma” konulu video anlatımı ve görsel sunum yapılmış, öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandırılarak bilgilendirici bir seminer düzenlenmiştir.

Etlinliği düzenleyen polis memurları ve görevli öğrtmenlere teşekkür ediyoruz.

Görevli öğretmenler    EREN ÜNVER          MELTEM OKTAY

Eyl

Okulumuz DKAB öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları pano ve etkinlikler için teşekkür ediyoruz.

Görevli Öğrencilerimiz

Emirhan FİDAN                                                                  Bedriye SEZER

Aslıhan Nur KAYA                                                                Sibel AVCI

Aylin SOKU                                                                         Elif KARAKUŞ

Nida Sura ŞATIR

Esma Hatice TÜRKER

Gülcan ACET

Hüseyin SARICI

Batuhan Taha DEMİR

Hasret YAYLACI

Görevli Öğretmenlerimiz

Behiye Sena MAZO

Remziye KONAN

Rabia ALAN

Ock

Okulumuz öğrencileri il genelinde Muaythai ,Taekwando ve Atletizm alanlarında dereceler aldılar.

Muaythai Alanında  İl Derecesi Yapan Öğrencilerimiz

Bahar YILDIZER       67 Kg'da 1.        Çağrı GÜRSUL   75 Kg'da 2.

Abdulbaki TOPAL      57 Kg'da 2.        Furkan AKDAĞ   63 Kg'da 3.

Metehan TAŞTEKİN   51 Kg'da 1.        Nisanur DOĞAN   52 Kg'da 3.

Işıl KAYMAZ              İl 3. sü              Doğukan Fatih TAŞTEKİN 67 Kg'da 2.

Taekwondo Alanında İl Derecesi Yapan Öğrencilerimiz

Hacer ÖZMİŞ 52 Kg'da İl 1.si

Ayşenur ÖZER  44 Kg'da İl 2.si

Kerem Demir 78 Kg'da İl 3.sü

Atletizm alanında öğrencilerimiz takım olarak il 3.sü olmuştur:Belinay BALDİŞ,Kardelen ULUTAŞ,Rukiye KARAOĞLAN,Beren ŞAHİN,Elanur UŞENGÜL,Elanur BAY

Bilek Güreşinde öğrencimiz Kerem DEMİR İl 3.sü olmuştur.

Voleybol alanında öğrencilerimiz takım olarak il 3.sü olmuştur.

Bu başarılarımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim

Mehmet KARTAL

Okul Müdürü