MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Ekrem Toktamış Anadolu Lisesi

Nis

Velilerimizin yoğun katılımı ile 2.Dönem Veli Toplantısı ve Velilere Yönelik Bağımlılıkla Mücadele Semineri  yapıldı.

Nis

Okullar Arası Boks Musabakalarında Malatya 1.si Öğrencimiz Umut Can KARAKOÇ oldu.Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz DİKB Öğretmeni Remziye KONAN ve Mustafa hazırladığı Ramazan Etkinliklerimizde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencileri 2023-2024 yılı  Malatya ili Geleneksel Türk Okçuluk Gençler B Kız ve Erkek Mahalli Müsabakalarında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Eren GÜNVER önderliğinde takım olarak 1.olmuşlardır.Öğretmenimizi ve başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerimiz

G.T.Okçuluk İl 1.si Berfin ARDİÇ                                                                                                            G.T.Okçuluk İl 1.si Utku BORAN

G.T.Okçuluk İl 2.si Elanur UŞENGİL                                                                                                        G.T.Okçuluk İl 2.si Emre ÇOLAK

G.T.Okçuluk İl 3.sü Yaren YEŞİLOVA                                                                                                        G.T.Okçuluk İl 3.sü Kadir MURAT

Mrt

Okulumuz DİKAB Öğretmeni Remziye KONAN ve öğrencilerimizin hazırladığı pano ve etkinliklerle ramazan ayını karşıladık.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik bağımlılıkla ilgili videolar izletildi.Okul panolarında bilgilendirici afişler hazılandı.Emeği geçen öğretmenimiz Nursel KARATAŞ'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kadınları, varlıklarını ve hayatın her alanında elde ettikleri bütün başarıları onurlandırmak için 8 Mart, tüm dünyada Kadınlar Günü olarak kutlanır. Bu özel ve anlamlı günü her yıl kadın hakları ve sorunlarına odaklanan farklı temalar şeklinde ele alınarak kutlamaktadır. Fakat asıl unutulmaması gereken, kadınların çabalarını ve emeklerini sadece bugünde fark etmek olmayacaktır. Yaptıkları her faaliyetin ayrı ayrı kıymeti çok büyüktür. Kadınlardan alınan ilhamla dünyanın daha güzel ve yaşanabilir bir yer olduğunu unutmayıp, hayatınızdaki bütün kadınları baş tacı etmeliyiz.Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Mrt

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde 9. ve 10.sınıf öğrencilerine ''Akran Zorbalığı'' hakkında bilgi verildi.

Mrt

Malatya AKUB Ekip lideri Fatma KORKMAZ, Murat CANPOLAT, Yusuf SÖYLEMEZ  okulumuz öğretmenlerine deprem tahliye eğitimi verdiler,okulumuzda deprem tetbikatı yaptılar.Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Cumhuriyet,Güvenlik ve Jandarma temalı resim yarışmasında Halide Hocamızın rehberliğinde 10.Sınıf öğrencimiz Hiranur ORHON il birincisi olmuştur.Tebrik ediyoruz

Şbt

Okulumuz erkek çim hokeyi takımı il 3.sü olmuştur.Emeği geçen Beden Eğitimi Dersi hocalarımız Mesut SELÇUK,Seyfettin DOĞRU ve Eren GÜLER'e, takım oyuncularına teşekkür ediyor, başarılarının devamını bekliyoruz.

Şbt

Malatya'da büyük çapta can ve mal kaybına yol açan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Remziye KONAN'ın hazırladığı programda: öğrencimiz Muhammed ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Mustafa MENTEŞ Kur'an-ı Kerim okumuş dualar edilmiştir.Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, kalanlara sabır temenni ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinin gözetiminde 1.dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerimiz tüm kademe ve şubelerde yapılmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Remziye KONAN'ın düzenlediği, Kur'an Tilaveti , 3 ayların mahiyeti ve aynı zamanda aziz şehitlerimizi de dualar eşliğinde anarak etkinliğimizi gerçeklerştirdik.Etkinlik emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve din görevlilerine teşekkür ederiz.

Ock

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman evlatlarımızın şehit düşmesi milletimizin tüm fertlerini olduğu gibi Millî Eğitim Bakanlığı camiası olarak bizleri de derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu sebeple; vatanımız uğrunda can veren aziz şühedamız ve bu menfur olayda hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla  bayrak töreninde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulmuş okulumuz müdür yardımcısı Nurettin BİNİCİ  anlam ve önemi vurgulayan konuşma yapmıştır.