MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Ekrem Toktamış Anadolu Lisesi

May

08/05/2024 çarşamba günü, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ilimizdeki Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaöğretim kurumlarının 9. sınıf öğrencilerine Türk dili ve edebiyatı ile matematik derslerinden Ortaöğretimde İzleme ve Geliştirme Sistemi (OGİS) araştırması uygulanacaktır. Söz konusu araştırmaya, 9. öğrencilerin tamamının katılımının sağlanması önem arz etmektedir. 9. sınıf öğrencileri ods.eba.gov.tr adresinden araştırmaya katılacaklardır.

( Not: Araştırma için ilgili sistem, belirtilen tarihte sabah 08.30'da aktif hale getirilip aynı gün 23.59'da kapatılacaktır. )

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Tarihlerimiz.

25.03.2024-04.04.2024

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024'te Adana'da gerçekleştirilecektir.Festival'e dair detaylı ilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.Okulumuz öğrencilerinin katılımını bekliyoruz.

23.10.2023 tarihinden itibaren geçerli ders saatleridir.